GEANNULEERD—–Said Lacht – de Comedy Show (try-out)

Cameleon

Datum en Tijd
donderdag 08 december
20:30 - 22:30

Categorieën Geen Categorieën

Said Lacht – de Comedy Show (try-out)

Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een bekende naam in de Nederlandse en Belgische comedy scene. In 2014 won hij de comedy slam en UICF Talent Award.

Zijn tweede avondvullende voorstelling gaat, net als zijn eerste avondvullende voorstelling, helemaal nergens over. Geen wijsheden, rode draad of diepgang. Gewoon samen een avondje uit en lachen. Said is een verhalen vertellende comedian en met zijn grappige verhalen en anekdotes neemt hij je mee op reis door lachland.

Sinds 2009 organiseert en presenteert Said El Hassnaoui maandelijks vele (uitverkochte) comedy shows door heel Nederland en België. Zijn succesvolle comedy shows genaamd [plaatsnaam] Lacht, zijn een begrip geworden in vele dorpen en steden. Het publiek maakt tijdens deze avonden kennis met bekende en minder bekende comedians.
Als bonus laat Said je daarom bij Said Lacht kennis maken met 1 of 2 nieuwe comedy talenten in zijn voorprogramma. Heel veel comedy plezier voor de prijs van 1.
Wat anderen zeggen over Said:
“Said el Hassnaoui, een innemende zaalinpakker met pretogen“ – Volkskrant
“Met zijn energieke en enthousiaste manier van vertellen zet hij onze lachspieren blijvend op scherp“ – Ugenda
“Komiek Said el Hassnaoui leidt de avond in goede banen.” – Theater.nl

Tickets zijn online verkrijgbaar via ticketlink: https://secure.tix4all.nl/tickets/said-lacht-de-comedy-show-try-out-2343/2343