Eenakterfestival Blauw Licht

Cameleon

Datum en Tijd
vrijdag 30 november
20:00 - 22:00

Categorieën

Eenakterfestival Blauw Licht

Mini-eenakterfestival van Theaterproject Blauw Licht. Voorstellingen op vrijdag 30 november (20 uur), zaterdag 1 december (14 uur en 20 uur) en zondag 2 december (14 uur). Tijdens iedere voorstelling zijn de volgende drie eenakters te zien:

RESERVEREN

Voor altijd de jouwe
Na 10 jaar samen zijn de eerste barstjes in het huwelijk van Iris en Ruud duidelijk zichtbaar. De begripvolle collega van Iris weet daar wel raad mee. Hoe het houden van twee mensen kan leiden tot vertwijfeling en … verstikking.
Spel: Marloes van Kasteren, Robert Huisman, Klaas Pier Mulder
Tekst: Sandra Smeekes
Regie:Tessa Lamberts

Meester Chris
De vlag moet uit! Vandaag is Chris meester geworden. Maar waar blijft hij op zijn eigen feest? Zo afwezig als Chris is, zo aanwezig is zijn sinds 10 jaar vermiste zusje Lotte. Dan verdwijnt er weer een meisje… Wat doe je als je je eigen zoon of broer verdenkt van betrokkenheid?
Spel: Yvonne Ravestein, Fenne van Loon, Alfons Roebroek, Sandra Smeekes
Tekst:Marloes van Kasteren
Regie: Tessa Lamberts

Herrie
In een poging haar verleden te vergeten is Wendy verhuisd naar een nieuwe woning. Daar raakt ze bevriend met Arend, haar sociaal onhandige buurman. Hun leven krijgt een nieuwe wending als de aanloopkat zijn intrede doet. Is dat de kat-alysator van nieuw geluk?
Spel: Sandra Smeekes, Ralph Weber, Yvonne Ravestein
Tekst:Yvonne Ravestein
Regie:Tessa Lamberts

RESERVEREN